Mesoscience

DE RESULTATEN ZIJN UITSTEKEND EN LANGDURIG

Een revolutionaire non-needling mesotherapie behandeling, die de huid stimuleert om collageen aan te maken. Het doel is de huid te verjongen en te verbeteren door hoogwaardige werkstoffen dieper in de huid te brengen, zodat deze daadwerkelijk tot in de celwand terechtkomen. Deze krachtige behandeling vermindert fijne lijntjes en rimpels én verbetert de huid. De resultaten zijn voortreffelijk en langdurig.

De behandeling bestaat uit vier fasen en mag uitsluitend door deskundige en zeer ervaren specialisten uitgevoerd worden, omdat het zeer precies werk is.

Reactie van klanten: “Het werkt echt!”

mesoscience behandeling
VERMINDERT FIJNE LIJNTJES

Mesoscience zorgt voor een vermindering van rimpels.

mesoscience behandeling
LIFT DE HUID

Mesoscience zorgt voor een glanzende uitstraling.

mesoscience behandeling
VERSTEVIGT DE HUID

Mesoscience zorgt voor een sterkere huid.

386

Reviews

43

Jaar Bestaan

Boek nu!

Tarieven

Mesoscience

  • MesoScience anti wrinkle en firming behandeling

    99,00
Boek nu!

Ontmoet

Onze huidspecialisten

ANNEMIEK VAN AKEN

Op zeer jonge leeftijd was dochter Annemiek van Aken de rechterhand van haar moeder Anne van Aken. Annemiek begon met passie voor schoonheid, een familiebedrijf en het optimale resultaat bij de klanten behalen als drijfveren. Én deze drijfveren zijn na 40 jaar nog steeds hetzelfde. Ontmoet Annemiek.

MARIEKE VOLLEBREGT

Marieke Vollebregt werkt al meer dan tien jaar bij Anne van Aken. Zij is jong, innovatief en kan haar creativiteit kwijt in de schoonheidsbehandelingen. Zij gaat samen met de klant op zoek naar pure schoonheid. U kan Marieke wakker maken voor een schoonheidsbehandeling. Zij is er zelf ook dol op! Ontmoet Marieke.

JANNEKE VAN DER POELEN

Sinds augustus 2019 ben ik als huidtherapeut aangesloten bij schoonheidsinstituut annevanaken. Naast de cosmedische behandelingen, huid verbeterende behandelingen en acnebehandelingen ben ik er ook voor de medische kant van het vak, zoals bijvoorbeeld, laser ontharen, oedeem- en littekentherapie. Ontmoet Janneke.