Laser ontharen

DE PERFECTE OPLOSSING BIJ OVERTOLLIG HAARGROEI

Op allerlei plekken doen zich ongewenste haartjes voor. In sommige gevallen gaat het om een paar terugkomende haren, waar het in andere gevallen om een volledige borst of rug gaat. In al deze gevallen biedt onze Lightsheer Diode-laser de perfecte oplossing.

Lightsheer is het meest toonaangevende merk in de markt, oftewel een perfecte combinatie met annevanaken. De unieke Diode-laser onderscheidt zich in precisie, kwaliteit en resultaat. De medische laser maakt het mogelijk door krachtige lichtimpulsen de haarwortels definitief onbruikbaar te maken. Het haartje valt een aantal dagen na de behandeling uit zonder dat de huid beschadigd wordt. Na drie tot zes weken is het definitieve resultaat zichtbaar en kan een eventuele volgende behandeling plaatsvinden. Deze lasermethode is geschikt voor gezonde vrouwen en mannen die last hebben van ongewenste haargroei op het gezicht, de benen, borst, rug, oksels of bikinilijn. De methode wordt ook toegepast bij het uitdunnen van de baard. Klinische studies tonen aan dat deze lasermethode een van de meest effectieve methoden is. Onze Lightsheer Diode-laser is uitgerust met een gepatenteerd koelsysteem waardoor irritatie van de huid wordt voorkomen.

Direct resultaat

Wil je een direct resultaat welke lang zichtbaar blijft? De laserbehandeling is ideaal voor de langere termijn.

Kwalitatief hoogwaardig

Wij gebruiken hoogwaardige apparatuur om er voor te zorgen dat de laserbehandeling het gewenste resultaat geeft.

laser ontharen
Geen huidbeschadiging

De laserbehandeling wordt zorgvuldig gedaan door onze specialisten. Gegarandeerd geen huidbeschadiging.

386

Reviews

43

Jaar Bestaan

Boek nu!

Tarieven

Laser ontharen

 • Ontharen bovenlip per behandeling

  82,00
 • Ontharen onderbenen per behandeling

  325,00
 • Ontharen benen volledig per behandeling

  699,00
 • Bikinilijn per behandeling vanaf

  225,00
 • Oksels per behandeling

  155,00
 • Rug per behandeling

  480,00
Boek nu!

Ontmoet

Onze huidspecialisten

ANNEMIEK VAN AKEN

Op zeer jonge leeftijd was dochter Annemiek van Aken de rechterhand van haar moeder Anne van Aken. Annemiek begon met passie voor schoonheid, een familiebedrijf en het optimale resultaat bij de klanten behalen als drijfveren. Én deze drijfveren zijn na 40 jaar nog steeds hetzelfde. Ontmoet Annemiek.

MARIEKE VOLLEBREGT

Marieke Vollebregt werkt al meer dan tien jaar bij Anne van Aken. Zij is jong, innovatief en kan haar creativiteit kwijt in de schoonheidsbehandelingen. Zij gaat samen met de klant op zoek naar pure schoonheid. U kan Marieke wakker maken voor een schoonheidsbehandeling. Zij is er zelf ook dol op! Ontmoet Marieke.

JANNEKE VAN DER POELEN

Sinds augustus 2019 ben ik als huidtherapeut aangesloten bij schoonheidsinstituut annevanaken. Naast de cosmedische behandelingen, huid verbeterende behandelingen en acnebehandelingen ben ik er ook voor de medische kant van het vak, zoals bijvoorbeeld, laser ontharen,  oedeem- en littekentherapie. Ontmoet Janneke.