Massages

EVEN WEGDROMEN EN ONTSPANNEN

Een compleet gevoel van welbevinden, dat is wat u te wachten staat met de massages van annevanaken. Al tijdens het ontvangst ervaart u de serene rust. Nadat we met u hebben overlegd beginnen we met de massage. We bieden verschillende massages die verschillende resultaten hebben. Er is keuze uit massages die gericht zijn op het afvoeren van afvalstoffen, massages die gericht zijn op ontspanning en massages die de veerkracht en de stevigheid van de huid bevorderen. Zo bieden we bijvoorbeeld  een ontspannende rug- en schoudermassage of een deelmassage voor de rug, waarbij de Zweedse klassieke grepen worden toegepast. De   massages kunnen de verschillende spieren in de rug ontlasten. Het is ook mogelijk om voor een reinigende rugbehandeling te kiezen waarbij onzuiverheden worden verwijderd en de huid wordt gescrubd. Deze behandeling heeft als resultaat een intens schone en gladde huid.

massages
Ontspannende werking

De heerlijke massages zijn ontspannend.

massage
Verlichtende werking

De massages geven een verlichtende werking.

droge huid of eczeem
Afvoeren van afvalstoffen

Door de massage worden de afvalstoffen afgevoerd.

386

REVIEWS

43

Jaar Bestaan

Tarieven

Massages

  • Hotstone rugmassage

    50,00
  • Klassieke rugmassage

    45,00

Ontmoet

Onze huidspecialisten

ANNEMIEK VAN AKEN

Op zeer jonge leeftijd was dochter Annemiek van Aken de rechterhand van haar moeder Anne van Aken. Annemiek begon met passie voor schoonheid, een familiebedrijf en het optimale resultaat bij de klanten behalen als drijfveren. Én deze drijfveren zijn na 40 jaar nog steeds hetzelfde. Ontmoet Annemiek.

MARIEKE VOLLEBREGT

Marieke Vollebregt werkt al meer dan tien jaar bij Anne van Aken. Zij is jong, innovatief en kan haar creativiteit kwijt in de schoonheidsbehandelingen. Zij gaat samen met de klant op zoek naar pure schoonheid. U kan Marieke wakker maken voor een schoonheidsbehandeling. Zij is er zelf ook dol op! Ontmoet Marieke.

JANNEKE

Sinds augustus 2019 ben ik als huidtherapeut aangesloten bij schoonheidsinstituut annevanaken. Naast de cosmedische behandelingen, huid verbeterende behandelingen en acnebehandelingen ben ik er ook voor de medische kant van het vak, zoals bijvoorbeeld, laser ontharen,  oedeem- en littekentherapie. Ontmoet Janneke.