Permanente make-up

ER ALTIJD MOOI EN VERZORGD UITZIEN

Permanente make-up is voor veel mensen dè uitkomst. Denkt u alleen maar aan het gemak en het vertrouwen dat uw make-up er elke dag weer perfect verzorgd uitziet!

Bij annevanaken kunt u terecht bij een specialist in het aanbrengen van permanente make-up. Daarnaast corrigeren wij bestaande permanente make-up: meestal is aanpassing qua vorm en kleur mogelijk. Jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing voor de nieuwste technieken garanderen de deskundigheid ook op het gebied van permanente make-up.
Bij permanente make-up worden er pigmenten in de lederhuid ingebracht. Dit gebeurt door middel van een pen waarin een hygiënemodule wordt geplaatst. Het aanbrengen van permanente make-up lijkt qua techniek op tatoeëren. Een tatoeage wordt echter in het onderhuids bindweefsel geplaatst, waardoor het zowel pijnlijker als permanent is. Permanente make-up kan gebruikt worden voor de wenkbrauwen, eyeliner, lipliner en fullips.

permanente make-up
Scheelt dagelijks tijd met aanbrengen van make-up

Met permanente make-up bent u altijd goed verzorgd, waardoor u niet meer urenlang achter de spiegel staat.

Gezichtsbehandeling
Minder pijnlijk dan tatoeëren

De behandeling is minder pijnlijk dan tatoeëren.

rosacea
Realistisch aanzicht

Uw make-up zit altijd goed en geeft een realistisch aanzicht.

233

Producten

40

Jaar Bestaan

Boek nu!

Ontmoet

Onze huidspecialisten

Annemieke van Aken
ANNEMIEK VAN AKEN

Op zeer jonge leeftijd was dochter Annemiek van Aken de rechterhand van haar moeder Anne van Aken. Annemiek begon met passie voor schoonheid, een familiebedrijf en het optimale resultaat bij de klanten behalen als drijfveren. Én deze drijfveren zijn na 40 jaar nog steeds hetzelfde. Ontmoet Annemiek.

Marieke Vollebregt
MARIEKE VOLLEBREGT

Marieke Vollebregt werkt al meer dan tien jaar bij Anne van Aken. Zij is jong, innovatief en kan haar creativiteit kwijt in de schoonheidsbehandelingen. Zij gaat samen met de klant op zoek naar pure schoonheid. U kan Marieke wakker maken voor een schoonheidsbehandeling. Zij is er zelf ook dol op! Ontmoet Marieke.