laser ontharen

Laser ontharen

Tegen overtollig haargroei

Haartjes op ongewenste plaatsen doen zich overal voor. In sommige gevallen gaat het om een paar terugkomende haren, waar het in andere gevallen om een volledige borst of rug gaat. In al deze gevallen biedt onze Lightsheer Diode-laser de perfecte oplossing. Lightsheer is het meest toonaangevende merk in de markt, oftewel een perfecte combinatie met Anne van Aken.

Waxen of harsen

Een gladde huid

Haartjes op ongewenste plaatsen doen zich overal voor. In sommige gevallen gaat het om een paar terugkomende haren, waar het in andere gevallen om een volledige borst of rug gaat. Onze wax- of harsbehandeling kan voor u de juiste oplossing bieden. Tijdens een behandeling wordt er door middel van een spatel een warme kleverige substantie op de huid en haren aangebracht.

waxen of harsen
Gezichtsbehandeling

Gezichtbehandeling

Voor pure schoonheid

Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw gezicht te voorzien van een grondig reiniging, de conditie van uw huid te verbeteren en om huidveroudering tegen te gaan. Daarbij biedt een gezichtsbehandeling ook de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen. Tijdens een gezichtsbehandeling ondergaat uw huid een reiniging en eventueel een stoombehandeling.

Permanente make-up

Er altijd verzorgd uitzien

Bij permanente make-up worden er pigmenten in de lederhuid ingebracht. Dit gebeurt door middel van een pen waarin een hygiënemodule wordt geplaatst. Het aanbrengen van permanente make-up lijkt qua techniek op tatoeëren. Een tatoeage wordt echter in het onderhuids bindweefsel geplaatst, waardoor het zowel pijnlijker als permanent is.

permanente make-up
massages

Massages

Ontspannen en genieten

We bieden verschillende massages welke verschillende werkingen hebben. Er is keuze uit massages die gericht zijn op het afvoeren van afvalstoffen, massages die gericht zijn op ontspanning en massages die de veerkracht en de stevigheid van de huid bevorderen. We bieden onder andere een hot-stone massage. Deze massage wordt gegeven met verwarmde, afgeronde basaltstenen, vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de eeuwen heen glad gepolijst zijn.