PCA Behandelingen

Cleanse & Glow Treatment

Tegen rimpels, verslapping en pigmentvlekken

Iedereen wil er jonger uitzien dan zij werkelijk is. Er zijn oneindig veel producten om uit te proberen, maar weinig producten helpen écht tegen huidveroudering. Elk product beweert de nieuwe uitvinding van het jaar te zijn, maar tevergeefs.

Oxygen Glow Treatment

Voor een vollere, stevigere en frissere huid

Energie is onmisbaar voor het actief houden van de normale celprocessen. Een zuurstofbehandeling geeft de huidcellen, door middel van het inbrengen van zuurstof, de benodigde energie en samenstelling. Dankzij de hervonden energie wordt de structuur van de huid voller, steviger en frisser. Ook krijgt de huid een gelift aanzicht en worden de poriën verfijnd.

Zuurstof behandeling
microdermabrasie

Microdermabrasie

Een egale huid vormen

Microdermabrasie is een pijnloze gezichtspeeling voor cosmetische behandelingen. De behandeling zorgt ervoor dat de afvoer van dode huidcellen versneld wordt. Tevens wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Met de microdermabrasie behandeling is het mogelijk om de huid te ontdoen van fijne lijntjes, rimpels rond mond en ogen, verstopte poriën, ruwe huid, sterke acné of huidveroudering.

Mesoscience

Tegen fijne lijntjes

Met verloop van tijd verouderd de huid, MesoScience is het hulpmiddel om dit proces tegen te gaan. De behandeling roept niet alleen de veroudering een halt toe, maar zorgt ook voor een aanzienlijke verjongen van de huid.

Mesoscience
Skin-Needling

Skin Needling

De huid verbeteren

Met ons skin-needling apparaat worden met kleine naaldjes ultra fijne gaatjes in de huid gemaakt. Dit heeft als gevolg dat werkstoffen beter worden opgenomen en de huid zelf collageen aanmaakt. De behandeling activeert de huid en maakt dus gebruik van de kracht van het lichaam zelf. De behandeling met is een veilige, effectieve en pijnloze behandeling.

Collageenscan

Kijken in de huid

Huidverslapping komt met de jaren. Naarmate we ouder worden neemt ons collageen af. Het minder worden van de aanmaak en de kwaliteit zorgt voor een dunne, droge huid en rimpels.