Droge huid of eczeem

SAMEN WERKEN AAN EEN MOOIE,GLADDE HUID

Een droge huid of eczeem is erg vervelend. Droogheid wordt vaak gevolgd door roodheid, jeuk en soms zelfs blaren. Een droge huid of eczeem kan zich voordoen op het gehele lichaam, maar het heeft vaak een voorkeur voor plekken waar vocht zich verzamelt. Twee uiteenlopende aandoeningen met veel overeenkomsten. Vaak is het verschil nauwelijks zichtbaar. In de behandelingen bestaat echter een wezenlijk verschil. Daarbij zit het verschil niet alleen in droge huid of eczeem, maar er zijn ook veel verschillende varianten eczeem. Daarom is het van belang dat uw huid door een professional onderzocht wordt. Wanneer u voor deze problemen behandeld wilt worden stellen wij, na een kort onderzoek, samen met u een persoonlijk behandelplan op waarin behandelingen, producten en adviezen voor u meegenomen worden.

mesoscience behandeling
De beste oplossing voor uw droge huid

Samen gaan wij op zoek naar een passende oplossing van uw huidaandoening.

Zuurstof Behandeling AnnevanAken 2
Herstelt de huid

De behandeling voor droge huid of eczeem zorgt voor een herstelde huid.

skin needling
De huid is weer heerlijk zacht

Door de droge huid of eczeem behandeling voelt u zich zelfverzekerder.

233

Producten

40

Jaar Bestaan

Boek nu!

Tarieven

Behandelingen voor de droge huid en eczeem

  • Mesobehandeling

    99,00
  • Zuurstofbehandeling

    110,00
  • PCA behandeling

    89,00
Boek nu!

Ontmoet

Onze huidspecialisten

Annemieke van Aken
ANNEMIEK VAN AKEN

Op zeer jonge leeftijd was dochter Annemiek van Aken de rechterhand van haar moeder Anne van Aken. Annemiek begon met passie voor schoonheid, een familiebedrijf en het optimale resultaat bij de klanten behalen als drijfveren. Én deze drijfveren zijn na 40 jaar nog steeds hetzelfde. Ontmoet Annemiek.

Marieke Vollebregt
MARIEKE VOLLEBREGT

Marieke Vollebregt werkt al meer dan tien jaar bij Anne van Aken. Zij is jong, innovatief en kan haar creativiteit kwijt in de schoonheidsbehandelingen. Zij gaat samen met de klant op zoek naar pure schoonheid. U kan Marieke wakker maken voor een schoonheidsbehandeling. Zij is er zelf ook dol op! Ontmoet Marieke.