Collageenscan

Met onze collageen scan kijk je in de huid

Huidverslapping komt met de jaren. Naarmate we ouder worden neemt ons collageen af. Het minder worden van de aanmaak en de kwaliteit zorgt voor een dunne, droge huid en rimpels.

 

Met de scan kijk je als een echo in de huid. Een persoonlijke meting voor iedereen. De scan geeft inzicht in dikte van de huid, de ontwikkeling van vorming van de rimpels, mogelijke tekorten en de aanmaak van nieuw collageen. Met één druk op de knop krijgen wij als expert inzicht in de huid om een eerlijk, persoonlijk en betrouwbaar advies te kunnen geven.

 

De meting met de scan vindt plaats voor je met Cellics begint. Op basis van dit resultaat en de doelstelling van de behandeling kan het juiste behandelplan voor de huid worden bepaald. Na een paar maanden voeren we de scan opnieuw uit om de resultaten in kaart brengen.

 

Cellics is het eerste complete product voor skin vitaltiy, dat je met gemak in neemt.

 

Dit meer dan complete voedingssupplement, in de vorm van een poeder te mengen met water, is niet alleen goed voor je huid, maar zorgt ook voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid. Cellics doet naast de huid dus nog veel meer goeds voor het lichaam, wat ook nodig is om uiteindelijk in die huid te werken. De huid is namelijk sluitpost, eerst snoepen de organen en lichaamsprocessen weg wat deze nodig hebben. Vergeet al die verschillende potten en pillen, dit heeft alles in een!

 

CELLICS
Een compacte lijn bestaande uit high quality health nutrition supplements in poedervorm, met een focus op de huid. Naast het Cell Elixer bieden wij poedervormen voor bescherming van de huid, om je vitaal op je best te voelen en hulp bij huid- en lichaamsproblemen.

 

Het is gemakkelijk in gebruik, persoonlijk te doseren en zit boordevol natuurlijke en organische ingrediënten die klinisch en wetenschappelijk zijn onderbouwd.

 

Een mooie huid van binnenuit. Dat wil toch iedereen?

Huidoorsnede
386

Reviews

43

Jaar Bestaan

Ontmoet

Onze huidspecialisten

ANNEMIEK VAN AKEN

Op zeer jonge leeftijd was dochter Annemiek van Aken de rechterhand van haar moeder Anne van Aken. Annemiek begon met passie voor schoonheid, een familiebedrijf en het optimale resultaat bij de klanten behalen als drijfveren. Én deze drijfveren zijn na 40 jaar nog steeds hetzelfde. Ontmoet Annemiek.

MARIEKE VOLLEBREGT

Marieke Vollebregt werkt al meer dan tien jaar bij Anne van Aken. Zij is jong, innovatief en kan haar creativiteit kwijt in de schoonheidsbehandelingen. Zij gaat samen met de klant op zoek naar pure schoonheid. U kan Marieke wakker maken voor een schoonheidsbehandeling. Zij is er zelf ook dol op! Ontmoet Marieke.

JANNEKE VAN DER POELEN

Sinds augustus 2019 ben ik als huidtherapeut aangesloten bij schoonheidsinstituut annevanaken. Naast de cosmedische behandelingen, huid verbeterende behandelingen en acnebehandelingen ben ik er ook voor de medische kant van het vak, zoals bijvoorbeeld, laser ontharen,  oedeem- en littekentherapie. Ontmoet Janneke.