Pigmentvlekken

EFFECTIEF HANDELEN MET MELINE

Pigmentvlekken zijn een veel voorkomende huidaandoening die meestal ongevaarlijk, maar wel ontsierend kunnen zijn. Er zijn verschillende soorten pigmentvlekken zoals; ouderdoms- of levervlekken, een zwangerschapsmasker, pigmentvlekken die ontstaan na eczeem, acne of littekens. Deze ontstaan door bijvoorbeeld een verstoring in de hormoonhuishouding, te veel aan zonlicht , een beschadiging of verstoring van de pigmentcellen. Met de MeLine behandeling is het mogelijk de pigmentvlekken te verminderen of zelfs helemaal weg te krijgen. Wanneer u voor deze problemen behandeld wilt worden stellen wij samen met u een persoonlijk behandelplan op waarin behandelingen, producten en adviezen voor u meegenomen worden.
MeLine Skin is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten pigmentvlekken. Deze unieke methode is ontwikkeld door Dr. Fernando Bouffard, een erkend specialist op het gebied van dermatologische producten en het behandelen van hyperpigmentatie. MeLine Skin is geschikt voor elk huidtype en pigmentsoort.

Het grote verschil met bestaande pigmentbehandelingen is de diepere werking van de samengestelde werkstoffen waardoor ook pigmentvlekken in de diepere huidlaag kunnen worden behandeld. De zichtbaarheid van pigmentvlekken zoals melasma en zwangerschapsmasker kunnen met Meline Skin behandelingen tot 95% verdwijnen!
Doordat we weten dat iedere pigmentvlek anders is op ieder huidtype zijn er 3 specifieke behandelingen ontwikkeld voor de hoogst haalbare resultaten.

Voor

Voor-A-v-A

Na

Na-A-v-A
V2-A-v-A
N2-A-v-A
melinewangkaakvanva
gezichtmeline
melinepigmentvoorhoofdcanva
386

Reviews

43

Jaar Bestaan

Tarieven

Pigmentbehandelingen

  • Prijzen van de behandelingen zijn: vanaf

    €139,00

Ontmoet

Onze huidspecialisten

ANNEMIEK VAN AKEN

Op zeer jonge leeftijd was dochter Annemiek van Aken de rechterhand van haar moeder Anne van Aken. Annemiek begon met passie voor schoonheid, een familiebedrijf en het optimale resultaat bij de klanten behalen als drijfveren. Én deze drijfveren zijn na 40 jaar nog steeds hetzelfde. Ontmoet Annemiek.

MARIEKE VOLLEBREGT

Marieke Vollebregt werkt al meer dan tien jaar bij Anne van Aken. Zij is jong, innovatief en kan haar creativiteit kwijt in de schoonheidsbehandelingen. Zij gaat samen met de klant op zoek naar pure schoonheid. U kan Marieke wakker maken voor een schoonheidsbehandeling. Zij is er zelf ook dol op! Ontmoet Marieke.

JANNEKE VAN DER POELEN

Sinds augustus 2019 ben ik als huidtherapeut aangesloten bij schoonheidsinstituut annevanaken. Naast de cosmedische behandelingen, huid verbeterende behandelingen en acnebehandelingen ben ik er ook voor de medische kant van het vak, zoals bijvoorbeeld, laser ontharen,  oedeem- en littekentherapie. Ontmoet Janneke.