Cellulite

CELLULITE STEVIG MAAR PIJNLOOS AANPAKKEN

Er wordt aangenomen dat maar liefst 90% van de vrouwen op enig moment in hun leven door cellulite beïnvloedt wordt door hormonale veranderingen, genetica, voeding en andere leefstijlfactoren. Cellulite is duidelijk een veel voorkomend probleem dat veel mensen graag willen aanpakken zonder chirurgie of ingrijpende veranderingen. De markt voor cellulite behandelingen is niet alleen groot, maar groeit ook voortdurend.

 

De niet-invasieve bodycontour systemen van Venus Concept en Icoone® worden aangedreven door innovatieve technologieën die de vetcellen laten krimpen om het uiterlijk van cellulite te verbeteren. De behandelingen kunnen in elk stadium worden aangepast en toegepast om cellulite aan te pakken en vereisen geen herstelperiode. Met hun efficiëntie, hoge veiligheidsprofiel en hoge patiënt tevredenheid zijn deze systemen ontworpen om de cellulite stevig maar pijnloos aan te pakken.

Pijnloze behandelingen
Nieuwste behandeltechnieken
Mooie resultaten
386

Reviews

43

Jaar Bestaan

Tarieven

Cellulitebehandelingen

  • Venus Freeze Plus vanaf;

    155,00
  • Icoone® Laser vanaf;

    92,00

Ontmoet

Onze huidspecialisten

ANNEMIEK VAN AKEN

Op zeer jonge leeftijd was dochter Annemiek van Aken de rechterhand van haar moeder Anne van Aken. Annemiek begon met passie voor schoonheid, een familiebedrijf en het optimale resultaat bij de klanten behalen als drijfveren. Én deze drijfveren zijn na 40 jaar nog steeds hetzelfde. Ontmoet Annemiek.

MARIEKE VOLLEBREGT

Marieke Vollebregt werkt al meer dan tien jaar bij Anne van Aken. Zij is jong, innovatief en kan haar creativiteit kwijt in de schoonheidsbehandelingen. Zij gaat samen met de klant op zoek naar pure schoonheid. U kan Marieke wakker maken voor een schoonheidsbehandeling. Zij is er zelf ook dol op! Ontmoet Marieke.

JANNEKE VAN DER POELEN

Sinds augustus 2019 ben ik als huidtherapeut aangesloten bij schoonheidsinstituut annevanaken. Naast de cosmedische behandelingen, huid verbeterende behandelingen en acnebehandelingen ben ik er ook voor de medische kant van het vak, zoals bijvoorbeeld, laser ontharen, oedeem- en littekentherapie. Ontmoet Janneke.