Skin Needling

STIMULEERT HET ZELFGENEZEND VERMOGEN VAN DE HUID

De Skin Needling-methode stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger, egaler en gezonder wordt. Met het apparaat worden met kleine naaldjes ultrafijne gaatjes in de huid gemaakt. De behandeling activeert de huid en stimuleert het zelfgenezend vermogen van de huid. De behandeling is een veilige, effectieve behandeling. De Skin Needling-behandeling heeft als voordeel dat het verschillende resultaten in huidverbetering oplevert.
Skin needling wordt succesvol toegepast bij:
• rimpels en fijne lijntjes,
• volumeverlies,
• een door zon beschadigde huid,
• grove poriën en/of grove huidstructuur,
• acne.

skin needling
Verjonging en vernieuwing van de huid

Skin Needling zorgt voor een verjonging en vernieuwing van de huid.

skin needling
Uitstekend resultaat

Skin Needling is een behandeling met uitstekend resultaat.

skin needling
Versterkt de kracht van eigen lichaam

Skin Needling versterkt de kracht van het lichaam.

386

Reviews

43

Jaar Bestaan

Tarieven

Skin needling

  • Skin needling behandeling

    v.a. 155,00

Ontmoet

Onze huidspecialisten

ANNEMIEK VAN AKEN

Op zeer jonge leeftijd was dochter Annemiek van Aken de rechterhand van haar moeder Anne van Aken. Annemiek begon met passie voor schoonheid, een familiebedrijf en het optimale resultaat bij de klanten behalen als drijfveren. Én deze drijfveren zijn na 40 jaar nog steeds hetzelfde. Ontmoet Annemiek.

MARIEKE VOLLEBREGT

Marieke Vollebregt werkt al meer dan tien jaar bij Anne van Aken. Zij is jong, innovatief en kan haar creativiteit kwijt in de schoonheidsbehandelingen. Zij gaat samen met de klant op zoek naar pure schoonheid. U kan Marieke wakker maken voor een schoonheidsbehandeling. Zij is er zelf ook dol op! Ontmoet Marieke.

JANNEKE VAN DER POELEN

Sinds augustus 2019 ben ik als huidtherapeut aangesloten bij schoonheidsinstituut annevanaken. Naast de cosmedische behandelingen, huid verbeterende behandelingen en acnebehandelingen ben ik er ook voor de medische kant van het vak, zoals bijvoorbeeld, laser ontharen, oedeem- en littekentherapie. Ontmoet Janneke.