Acne

SAMEN DE STRIJD AAN TEGEN ACNE

Een van de meest bekende huidaandoeningen is acne: een vervelende aandoening die vaak opduikt op de meest zichtbare plekken. Acne is een ontsteking op de huid die zich uit in pukkels, puisten, mee-eters, rode vlekken of huidschilfers. Vaak gaat het gepaard met een overgevoelige en snel geïrriteerde huid. Het oplossen van acne heeft meestal zowel een cosmetische als medische reden. Er zijn niet alleen veel varianten van acne; er zijn ook veel verschillende oorzaken. Zo kan het zijn dat de huid onvoldoende voedingsstoffen heeft, de huid te vet is, poriën verstopt zijn, het immuunsysteem zelf de oorzaak is of het een genetische basis heeft. Daarom is het van belang dat uw huid door een professional onderzocht wordt. Wanneer u voor deze problemen behandeld wilt worden stellen wij, na een kort onderzoek, samen met u een persoonlijk behandelplan op waarin behandelingen, producten en adviezen voor u meegenomen worden.

Zuurstof Behandeling AnnevanAken
Gepersonaliseerde oplossing voor uw huidaandoening

Samen op zoek naar de juiste oplossing voor uw huidaandoening.

Microdermabrasie behandeling
Herstelde huid

De acnebehandeling zorgt voor een herstelde huid.

skin needling
Zelfverzekerder

Door de behandeling voelt u zich zelfverzekerder.

386

Reviews

43

Jaar Bestaan

Tarieven

Acnebehandelingen

 • Jeugdbehandeling tot 25 jaar

  62,00
 • Microdermabrasie

  99,00
 • PCA Deep cleansing behandeling

  109,00
 • PCA Peeling

  v.a. 114,00

Ontmoet

Onze huidspecialisten

ANNEMIEK VAN AKEN

Op zeer jonge leeftijd was dochter Annemiek van Aken de rechterhand van haar moeder Anne van Aken. Annemiek begon met passie voor schoonheid, een familiebedrijf en het optimale resultaat bij de klanten behalen als drijfveren. Én deze drijfveren zijn na 40 jaar nog steeds hetzelfde. Ontmoet Annemiek.

MARIEKE VOLLEBREGT

Marieke Vollebregt werkt al meer dan tien jaar bij Anne van Aken. Zij is jong, innovatief en kan haar creativiteit kwijt in de schoonheidsbehandelingen. Zij gaat samen met de klant op zoek naar pure schoonheid. U kan Marieke wakker maken voor een schoonheidsbehandeling. Zij is er zelf ook dol op! Ontmoet Marieke.

JANNEKE VAN DER POELEN

Sinds augustus 2019 ben ik als huidtherapeut aangesloten bij schoonheidsinstituut annevanaken. Naast de cosmedische behandelingen, huid verbeterende behandelingen en acnebehandelingen ben ik er ook voor de medische kant van het vak, zoals bijvoorbeeld, laser ontharen, oedeem- en littekentherapie. Ontmoet Janneke.