Zuurstof

DE BEHANDELING VAN DE AMERIKAANSE STERREN

Deze beautylift maakt de structuur van de huid voller, steviger en frisser! Wilt u er net als de Hollywood-sterren oogverblindend uitzien? Dan is deze krachtige anti-agingbehandeling een echte aanrader. De Amerikaanse sterren, dermatologen en plastisch chirurgen bevelen deze behandeling aan. De Intraceuticals zuurstofbehandeling is dé behandeling van sterren als Eva Longoria, Justin Timberlake, David Beckham en Katy Perry.

“De zuurstof behandeling is heerlijk ontspannen en geeft
direct een liftend effect”

Maak eens een afspraak voor de Intraceuticals zuurstofbehandeling met de unieke combinatie van een zuurstof energieboost en het 3 stappensysteem van hyaluronzuur die het natuurlijke collageen en de elastine stimuleert met een bijzonder mooi resultaat.

Een zuurstofbehandeling duurt ongeveer 30 minuten en het resultaat is:
• een fijnere huidstructuur,
• minder lijntjes en rimpels,
• een stralende huid.

Daarnaast heeft Intraceuticals een aantal productlijnen om het resultaat van de behandeling te verlengen. De producten bevatten natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, verschillende soorten hyaluronzuur en vele anti-oxidanten. Intraceuticals-producten zijn parabenenvrij!

Wilt u meer weten over Intraceuticals? Bekijk de filmpjes onderaan de pagina en op de website: www.intraceuticals.nl

Zuurstof Behandeling AnnevanAken
OPTIMALISEERT DE CELFUNCTIES

De zuurstofbehandeling optimaliseert de celfuncties.

Zuurstof Behandeling AnnevanAken 2
VERBETERT DOORBLOEDING

De zuurstofbehandeling verbetert de doorbloeding.

Zuurstof Behandeling AnnevanAken3
GEEFT EEN VERJONGD HUIDBEELD

De zuurstofbehandeling geeft een verjongd huidbeeld.

386

Reviews

43

Jaar Bestaan

Tarieven

Zuurstof

  • O2 zuurstofbehandeling

    125,00
  • O2 zuurstofbehandeling inclusief liftende ampul

    175,00

Ontmoet

Onze huidspecialisten

ANNEMIEK VAN AKEN

Op zeer jonge leeftijd was dochter Annemiek van Aken de rechterhand van haar moeder Anne van Aken. Annemiek begon met passie voor schoonheid, een familiebedrijf en het optimale resultaat bij de klanten behalen als drijfveren. Én deze drijfveren zijn na 40 jaar nog steeds hetzelfde. Ontmoet Annemiek.

MARIEKE VOLLEBREGT

Marieke Vollebregt werkt al meer dan tien jaar bij Anne van Aken. Zij is jong, innovatief en kan haar creativiteit kwijt in de schoonheidsbehandelingen. Zij gaat samen met de klant op zoek naar pure schoonheid. U kan Marieke wakker maken voor een schoonheidsbehandeling. Zij is er zelf ook dol op! Ontmoet Marieke.

JANNEKE VAN DER POELEN

Sinds augustus 2019 ben ik als huidtherapeut aangesloten bij schoonheidsinstituut annevanaken. Naast de cosmedische behandelingen, huid verbeterende behandelingen en acnebehandelingen ben ik er ook voor de medische kant van het vak, zoals bijvoorbeeld, laser ontharen,  oedeem- en littekentherapie. Ontmoet Janneke.