Waxen of harsen

VOOR EEN GLADDE HUID

Op allerlei plekken doen zich ongewenste haartjes voor. In sommige gevallen gaat het om een paar terugkomende haren, waar het in andere gevallen om een volledige borst of rug gaat. Onze wax- of harsbehandeling kan voor u de juiste oplossing bieden. Tijdens een behandeling wordt er met een spatel warme wax op de huid en haren aangebracht. Wanneer de wax is afgekoeld, wordt de wax (en de haartjes) verwijderd. Er blijven geen resten wax op de huid achter zodat er vrijwel geen huidirritatie optreedt. Wanneer alle haren zijn verwijderd wordt er een verkoelende crème aangebracht om de huid te verzachten en enige irritatie te voorkomen.

laser ontharen
Een gladde huid

Onze specialist maakt uw huid glad

waxen of harsen
Snelle behandeling

De behandelingsduur van waxen of ontharen is kort.

rosacea
Direct resultaat

Na het ontharen heeft u een stralende en gladde huid.

386

Reviews

43

Jaar Bestaan

Tarieven

Waxen of harsen

 • Benen incl. bikinilijn

  52,50
 • Bovenbenen

  37,50
 • Onderbenen

  37,50
 • Oksels

  35,00
 • Onderarmen

  35,00
 • Bikinilijn

  35,00
 • Rug

  42,50

Ontmoet

Onze huidspecialisten

ANNEMIEK VAN AKEN

Op zeer jonge leeftijd was dochter Annemiek van Aken de rechterhand van haar moeder Anne van Aken. Annemiek begon met passie voor schoonheid, een familiebedrijf en het optimale resultaat bij de klanten behalen als drijfveren. Én deze drijfveren zijn na 40 jaar nog steeds hetzelfde. Ontmoet Annemiek.

MARIEKE VOLLEBREGT

Marieke Vollebregt werkt al meer dan tien jaar bij Anne van Aken. Zij is jong, innovatief en kan haar creativiteit kwijt in de schoonheidsbehandelingen. Zij gaat samen met de klant op zoek naar pure schoonheid. U kan Marieke wakker maken voor een schoonheidsbehandeling. Zij is er zelf ook dol op! Ontmoet Marieke.

JANNEKE VAN DER POELEN

Sinds augustus 2019 ben ik als huidtherapeut aangesloten bij schoonheidsinstituut annevanaken. Naast de cosmedische behandelingen, huid verbeterende behandelingen en acnebehandelingen ben ik er ook voor de medische kant van het vak, zoals bijvoorbeeld, laser ontharen,  oedeem- en littekentherapie. Ontmoet Janneke.