Huidverstrakking

MET VENUS FREEZE PLUS EN DE ICOONE LASER PAKKEN WIJ DEZE HUIDVERSLAPPING AAN

Naarmate we ouder worden, neemt onze collageenproductie af, hierdoor kan de huid volume verliezen, de huid wordt dan wat slapper. Door de nieuwste technologieën van de Venus Freeze Plus en de Icoone® Laser pakken wij deze huidverslapping aan.
Deze aangename behandelingen werken op het aanmaken van nieuw collageen en het verstevigen van het bindweefsel.

 

De niet-invasieve bodycontour systemen van Venus Concept en Icoone® worden aangedreven door innovatieve technologieën die de huid verstrakken. De behandelingen kunnen in elk stadium worden aangepast en toegepast om huidverslapping aan te pakken en vereisen geen herstelperiode. Met hun efficiëntie, hoge veiligheidsprofiel en hoge patiënt tevredenheid zijn deze systemen ontworpen om de huidverslapping pijnloos aan te pakken

Aangename behandelingen
Nieuwste behandeltechnieken
Hoge kwaliteit
386

Reviews

43

Jaar Bestaan

Tarieven

behandelingen huidverstrakking

  • Venus Freeze Plus vanaf;

    155,00
  • Icoone® Laser vanaf;

    92,00

Ontmoet

Onze huidspecialisten

ANNEMIEK VAN AKEN

Op zeer jonge leeftijd was dochter Annemiek van Aken de rechterhand van haar moeder Anne van Aken. Annemiek begon met passie voor schoonheid, een familiebedrijf en het optimale resultaat bij de klanten behalen als drijfveren. Én deze drijfveren zijn na 40 jaar nog steeds hetzelfde. Ontmoet Annemiek.

MARIEKE VOLLEBREGT

Marieke Vollebregt werkt al meer dan tien jaar bij Anne van Aken. Zij is jong, innovatief en kan haar creativiteit kwijt in de schoonheidsbehandelingen. Zij gaat samen met de klant op zoek naar pure schoonheid. U kan Marieke wakker maken voor een schoonheidsbehandeling. Zij is er zelf ook dol op! Ontmoet Marieke.

JANNEKE VAN DER POELEN

Sinds augustus 2019 ben ik als huidtherapeut aangesloten bij schoonheidsinstituut annevanaken. Naast de cosmedische behandelingen, huid verbeterende behandelingen en acnebehandelingen ben ik er ook voor de medische kant van het vak, zoals bijvoorbeeld, laser ontharen, oedeem- en littekentherapie. Ontmoet Janneke.