Over ons

Schoonheidsinstituut annevanaken

In 1977 richtte Anne van Aken haar schoonheidsinstituut op met de vaste overtuiging dat iedere man en vrouw er goed verzorgd uit kan zien. Annemiek van Aken heeft het schoonheidsinstituut voort gezet en inmiddels is annevanaken uitgegroeid tot een gerenommeerd schoonheidsinstituut dat zeer bekend is in Den Haag en omgeving.

 

Ons internationaal erkende schoonheidsinstituut is altijd grensverleggend in huidverbetering en huidverjonging geweest! Met de allerbeste technieken, behandelmethodes en meer dan 40 jaar ervaring zorgt Schoonheidsinstituut annevanaken dat haar klanten er mooi en stralend uit zien.

233

Producten

40

Jaar bestaan

73

Positieve reviews op Treatwell

Ontmoet

Onze huidspecialisten

Annemieke van Aken
ANNEMIEK VAN AKEN, EIGENARESSE

Zij is een internationaal op HBO-niveau opgeleide schoonheidsspecialiste. Naast haar werk op het instituut neemt ze examens af voor de internationale opleidingen in de schoonheidsbranche. Zij reist dan ook regelmatig naar verschillende landen om te werken als examinatrice. Ook bezoekt ze regelmatig lezingen en congressen om zich te verdiepen in haar vak. Annemiek van Aken specialiseerde zich in Diodelaserontharen. Ook haar eigen team leidt ze op in deze techniek.

Marieke Vollebregt
MARIEKE VOLLEBREGT

Marieke Vollebregt werkt al meer dan tien jaar bij Anne van Aken. Zij is jong, innovatief en kan haar creativiteit kwijt in de schoonheidsbehandelingen. Zij gaat samen met de klant op zoek naar pure schoonheid. U kan Marieke wakker maken voor een schoonheidsbehandeling. Zij is er zelf ook dol op! Ontmoet Marieke.

icoon

Behandelingen

Aanbevolen Behandelingen

PCA Behandelingen
PCA BEHANDELINGEN

Samen tegen rimpels, verslapping en pigmentvlekken.

Zuurstof
ZUURSTOF

Samen een vollere, stevigere en frissere huid creëren.

microdermabrasie
MICRODERMABRASIE

Samen een egale huid vormen.

Mesoscience
MESOSCIENCE

Samen tegen fijne lijntjes.

harsen en waxen man
HARSEN EN WAXEN MAN

Samen naar een gladde huid.

Massage
MASSAGE

Samen ontspannen en genieten.

Skin needling
SKIN NEEDLING

Samen de huid verbeteren.

Harsen vrouw
HARSEN EN WAXEN VROUW

Samen naar een gladde huid.