Over ons

Schoonheidsinstituut annevanaken

Als gerenommeerd schoonheidsinstituut zijn wij sinds 1977 een begrip in Den Haag en omgeving.

 

U zult merken dat hier alles nét even anders wordt aangepakt.
De prachtige omgeving met de aangename sfeer, de persoonlijke aandacht en de innovatieve behandelingen met de nieuwste apparatuur.

 

Wij zijn grensverleggend als het om huidverbetering en huidverjonging gaat en gericht op anti aging, huidverbetering, huidverjonging en diverse huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, couperose, cellulite en overbeharing.

 

Binnen ons instituut is er een huidtherapeut aanwezig en ook werken wij nauw samen met een dermatoloog.

 

Maak een afspraak en kom langs om het zelf te ervaren.

43

Jaar bestaan

386

Reviews

Ontmoet

Onze huidspecialisten

Annemiek

In 1977 is mijn moeder Anne van Aken met het schoonheidsinstituut begonnen, na 10 jaar te hebben samengewerkt, heb ik het van haar overgenomen. Huidverbetering, huidverjonging en anti-aging heeft altijd al mijn interesse en daarom ben ik steeds opzoek naar de nieuwste technologieën op dit gebied. Ik geloof in een mooie huid van buiten en binnenuit.

 

Naast het werken in het instituut ben ik ook examinatrice voor de internationale opleiding CIDESCO, waarvoor ik regelmatig naar verschillende landen reis, om te examineren en nieuwe kennis op te doen.

Marieke

Inmiddels werk ik al 17 jaar bij schoonheidsinstituut annevanaken. Mijn passies zijn huidproblemen oplossen , huidverbetering en anti-aging. Ik volg op dit gebied meerdere trainingen, congressen en webinars, om mijn kennis te vergroten en up to date te blijven. Het werken met de nieuwste apparatuur en de beste merken vind ik dan ook een geweldige uitdaging. Ik vind het belangrijk om samen met de klant haar wensen door te spreken en een behandeling op maat te maken.

Janneke

Sinds augustus 2019 ben ik als huidtherapeut aangesloten bij schoonheidsinstituut annevanaken. Naast de cosmedische behandelingen, huid verbeterende behandelingen en acnebehandelingen ben ik er ook voor de medische kant van het vak, zoals bijvoorbeeld, laser ontharen,  oedeem- en littekentherapie. Ik ben aangesloten bij de NVH en het KP register, waardoor er vergoedingen mogelijk zijn voor de verschillende behandelingen. Mijn passie ligt bij huidverbetering, pigment en acne.

Ontmoet

Onze huidspecialisten

Annemieke van Aken
ANNEMIEK VAN AKEN, EIGENARESSE

Zij is een internationaal op HBO-niveau opgeleide schoonheidsspecialiste. Naast haar werk op het instituut neemt ze examens af voor de internationale opleidingen in de schoonheidsbranche. Zij reist dan ook regelmatig naar verschillende landen om te werken als examinatrice. Ook bezoekt ze regelmatig lezingen en congressen om zich te verdiepen in haar vak. Annemiek van Aken specialiseerde zich in Diodelaserontharen. Ook haar eigen team leidt ze op in deze techniek.

Marieke Vollebregt
MARIEKE VOLLEBREGT

Marieke Vollebregt werkt al meer dan tien jaar bij Anne van Aken. Zij is jong, innovatief en kan haar creativiteit kwijt in de schoonheidsbehandelingen. Zij gaat samen met de klant op zoek naar pure schoonheid. U kan Marieke wakker maken voor een schoonheidsbehandeling. Zij is er zelf ook dol op! Ontmoet Marieke.

icoon

Behandelingen

Aanbevolen Behandelingen

PCA Behandelingen
PCA BEHANDELINGEN

Samen tegen rimpels, verslapping en pigmentvlekken.

Zuurstof
ZUURSTOF

Samen een vollere, stevigere en frissere huid creëren.

microdermabrasie
MICRODERMABRASIE

Samen een egale huid vormen.

Mesoscience
Forlle’d behandelingen

Samen tegen fijne lijntjes.

COLLAGEEN SCAN

Met onze collageenscan een kijkje in de huid.

Massage
ICOONE

De nieuwste generatie mechanische bindweefselmassage.

Skin needling
SKIN NEEDLING

Samen de huid verbeteren.

VENUS FREEZE PLUS

Voor een strakke, jong ogende huid