IPL ontharen

DE PERFECTE OPLOSSING BIJ OVERTOLLIG HAARGROEI

Op allerlei plekken doen zich ongewenste haartjes voor. In sommige gevallen gaat het om een paar terugkomende haren, waar het in andere gevallen om een volledige borst of rug gaat. In al deze gevallen biedt onze IPL de perfecte oplossing.

De unieke IPL onderscheidt zich in precisie, kwaliteit en resultaat. Het maakt het mogelijk door krachtige lichtimpulsen de haarwortels definitief onbruikbaar te maken. Het haartje valt een aantal dagen na de behandeling uit zonder dat de huid beschadigd wordt. Na vijf tot acht weken is het definitieve resultaat zichtbaar en kan een eventuele volgende behandeling plaatsvinden. Deze methode is geschikt voor gezonde vrouwen en mannen die last hebben van ongewenste haargroei op het gezicht, de benen, borst, rug, oksels of bikinilijn.

Direct resultaat

Wil je een direct resultaat welke lang zichtbaar blijft? De IPLbehandeling is ideaal voor de langere termijn.

Kwalitatief hoogwaardig

Wij gebruiken hoogwaardige apparatuur om er voor te zorgen dat de IPLbehandeling het gewenste resultaat geeft.

laser ontharen
Geen huidbeschadiging

De IPLbehandeling wordt zorgvuldig gedaan door onze specialisten. Gegarandeerd geen huidbeschadiging.

386

Reviews

43

Jaar Bestaan

Tarieven

IPL ontharen

 • Ontharen bovenlip per behandeling

  60,00
 • Ontharen onderbenen per behandeling

  200,00
 • Ontharen benen volledig per behandeling

  350,00
 • Bikinilijn per behandeling vanaf

  120,00
 • Oksels per behandeling

  80,00

Ontmoet

Onze huidspecialisten

ANNEMIEK VAN AKEN

Op zeer jonge leeftijd was dochter Annemiek van Aken de rechterhand van haar moeder Anne van Aken. Annemiek begon met passie voor schoonheid, een familiebedrijf en het optimale resultaat bij de klanten behalen als drijfveren. Én deze drijfveren zijn na 40 jaar nog steeds hetzelfde. Ontmoet Annemiek.

MARIEKE VOLLEBREGT

Marieke Vollebregt werkt al meer dan tien jaar bij Anne van Aken. Zij is jong, innovatief en kan haar creativiteit kwijt in de schoonheidsbehandelingen. Zij gaat samen met de klant op zoek naar pure schoonheid. U kan Marieke wakker maken voor een schoonheidsbehandeling. Zij is er zelf ook dol op! Ontmoet Marieke.

JANNEKE VAN DER POELEN

Sinds augustus 2019 ben ik als huidtherapeut aangesloten bij schoonheidsinstituut annevanaken. Naast de cosmedische behandelingen, huid verbeterende behandelingen en acnebehandelingen ben ik er ook voor de medische kant van het vak, zoals bijvoorbeeld, laser ontharen,  oedeem- en littekentherapie. Ontmoet Janneke.