Microdermabrasie

VOOR EEN SUPER ZACHTE EN EGALE HUID

Microdermabrasie is een pijnloze gezichtspeeling voor cosmetische behandelingen. De behandeling zorgt ervoor dat de afvoer van dode huidcellen versneld wordt. Tevens wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd.

Met de microdermabrasiebehandeling is het mogelijk om de huid te ontdoen van fijne lijntjes, rimpels rond mond en ogen, verstopte poriën, ruwe huid, sterke acné of huidveroudering. Met microdermabrasie kunnen zelfs littekens worden verzacht. Tijdens de microdermabrasiebehandeling worden fijne (niet-chemische) diamantvormige kristallen langs uw huid gezogen en wordt het bovenste laagje van uw opperhuid verwijderd. De unieke combinatie van een vacuüm- en compressiepomp verwijdert dode en beschadigde huidcellen en activeert de doorbloeding van de huid.

“Uw huid ziet er weer mooi, fris en glad uit”

Microdermabrasie behandeling
Activatie doorbloeding van de huid

Microdermabrasie zorgt voor een actieve doorbloeding van de huid.

Microdermabrasie behandeling2
Stimulatie aanmaak nieuwe huidcellen

Microdermabrasie stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Microdermabrasie behandeling
Verjongde huid

Microdermabrasie verjongt de huid.

386

Reviews

43

Jaar Bestaan

Tarieven

Microdermabrasie

  • Microdermabrasie

    89,00

Ontmoet

Onze huidspecialisten

ANNEMIEK VAN AKEN

Op zeer jonge leeftijd was dochter Annemiek van Aken de rechterhand van haar moeder Anne van Aken. Annemiek begon met passie voor schoonheid, een familiebedrijf en het optimale resultaat bij de klanten behalen als drijfveren. Én deze drijfveren zijn na 40 jaar nog steeds hetzelfde. Ontmoet Annemiek.

MARIEKE VOLLEBREGT

Marieke Vollebregt werkt al meer dan tien jaar bij Anne van Aken. Zij is jong, innovatief en kan haar creativiteit kwijt in de schoonheidsbehandelingen. Zij gaat samen met de klant op zoek naar pure schoonheid. U kan Marieke wakker maken voor een schoonheidsbehandeling. Zij is er zelf ook dol op! Ontmoet Marieke.

JANNEKE VAN DER POELEN

Sinds augustus 2019 ben ik als huidtherapeut aangesloten bij schoonheidsinstituut annevanaken. Naast de cosmedische behandelingen, huid verbeterende behandelingen en acnebehandelingen ben ik er ook voor de medische kant van het vak, zoals bijvoorbeeld, laser ontharen, oedeem- en littekentherapie. Ontmoet Janneke.