Couperose

EFFECTIEF VERMINDEREN MET DIOLITELASER

Een toename van rode haar- en bloedvaatjes in het gezicht, oftewel couperose, wordt als cosmetisch storend ervaren. Een dunne huid, overmatig zonnen of erfelijkheid kunnen een basis bieden voor deze huidaandoening. Soms is couperose een gevolg van rosacea, maar in veel gevallen treedt het ook spontaan op. Onze Diolite-laser biedt u een passende oplossing en is bij de eerste behandeling al effectief. De Diolite-laser geeft zijn energie af aan de rode bloedkleurstof in het adertje en wordt daarbij omgezet in warmte. De vaatwandjes trekken hierdoor samen en het resultaat is dat het lichaam deze overbodige vaatjes opruimt. Met deze behandeling is het mogelijk nagenoeg pijnloos de huid volledig van couperose te ontdoen.

couperose
Verwijdert couperose

Couperose wordt door deze behandeling aangepakt, waardoor het resultaat direct zichtbaar is.

couperose_2
Resultaat na een behandeling

Het resultaat na de eerste behandeling is al zichtbaar verbeterd.

couperose_3
Mooie egale huid

Na de behandeling heeft u een mooie egale huid.

233

Producten

40

Jaar Bestaan

Boek nu!

Tarieven

Couperosebehandelingen

  • Diolite laser behandeling voor Couperose

    168,00
Boek nu!

Ontmoet

Onze huidspecialisten

Annemieke van Aken
ANNEMIEK VAN AKEN

Op zeer jonge leeftijd was dochter Annemiek van Aken de rechterhand van haar moeder Anne van Aken. Annemiek begon met passie voor schoonheid, een familiebedrijf en het optimale resultaat bij de klanten behalen als drijfveren. Én deze drijfveren zijn na 40 jaar nog steeds hetzelfde. Ontmoet Annemiek.

Marieke Vollebregt
MARIEKE VOLLEBREGT

Marieke Vollebregt werkt al meer dan tien jaar bij Anne van Aken. Zij is jong, innovatief en kan haar creativiteit kwijt in de schoonheidsbehandelingen. Zij gaat samen met de klant op zoek naar pure schoonheid. U kan Marieke wakker maken voor een schoonheidsbehandeling. Zij is er zelf ook dol op! Ontmoet Marieke.