PCA skin

PCA skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De behandelingen en producten van PCA skin krijgen veel aandacht in de Amerikaanse media, o.a. van Oprah Winfrey, de Vogue en verovert nu ook Nederland.

Vinoble

Vinoble Cosmetics is 100% vegan en bevat krachtige antioxidanten die  gewonnen worden uit druiven. Om aan de hoge vegan standaard te voldoen, worden de producten jaarlijks getest door The Vegan Society.

Shiseido

Shiseido hanteert de filosofie dat uiterlijke schoonheid zonder innerlijk welzijn niet mogelijk is. Sinds de oprichting van Shiseido in 1872 door Yushin Fukuhara is het bedrijf trouw geweest aan deze filosofie.

Cellics

Cellics is een voedingssupplement in poedervorm waarbij alles wat je nodig hebt voor een mooie huid is verwerkt in 1 simpel product.
Het is gericht op een mooie en stevige huid en specifieke huidproblemen.
Het bevat de ” bouwstenen” voor een mooie en stralende huid.

MeLine

MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel.