Rosacea

SAMEN DE STRIJD AAN TEGEN ROSACEA

Rosacea is een algemeen voorkomende huidaandoening welke te herkennen is aan een roodheid in het gezicht. Vaak gaat rosacea gepaard met puistjes waardoor de aandoening ook bekend staat als acne rosacea. De aandoening kan worden ingedeeld in drie stadiums. In het eerste stadium van rosacea resulteert de aandoening in prikkelde, soms pijnlijke sensaties in het gezicht. In het tweede stadium ontstaan er rode bultjes en pustels op verschillende plaatsen van het gezicht. Ook worden poriën in de huid beter zichtbaar. In het derde stadium ontstaan er grotere pustels en infiltraten in de huid. Ook verruwt de huid en kunnen de contouren van het gezicht zelfs veranderen. Om het behandelingsproces zo snel mogelijk te laten verlopen is het van belang de rosacea zo snel mogelijk te identificeren. Door het gebruik van producten van topmerken als Shiseido, PCA-skin en Vinoble en door de samenwerking met een dermatoloog ontstaat een kwalitatieve behandeling welke een sterkere huid garandeert.

DIRECT RESULTAAT

Na de eerste behandeling ziet u al direct resultaat!

STERKERE HUID

Door de kwalitatieve behandeling is een sterkere huid gegarandeerd.

DE JUISTE BEHANDELING

Met onze specialist gaat u samen op zoek naar de juiste behandelswijze voor de rosacea.

386

Reviews

43

Jaar Bestaan

Tarieven

PCA Behandelingen

  • PCA peeling 1e keer. incl. nabehandelset

    150,00
  • PCA peeling vervolgbehandeling

    114,00
  • PCA alternatieve behandeling

    109,00

Ontmoet

Onze huidspecialisten

ANNEMIEK VAN AKEN

Op zeer jonge leeftijd was dochter Annemiek van Aken de rechterhand van haar moeder Anne van Aken. Annemiek begon met passie voor schoonheid, een familiebedrijf en het optimale resultaat bij de klanten behalen als drijfveren. Én deze drijfveren zijn na 40 jaar nog steeds hetzelfde. Ontmoet Annemiek.

MARIEKE VOLLEBREGT

Marieke Vollebregt werkt al meer dan tien jaar bij Anne van Aken. Zij is jong, innovatief en kan haar creativiteit kwijt in de schoonheidsbehandelingen. Zij gaat samen met de klant op zoek naar pure schoonheid. U kan Marieke wakker maken voor een schoonheidsbehandeling. Zij is er zelf ook dol op! Ontmoet Marieke.

JANNEKE VAN DER POELEN

Sinds augustus 2019 ben ik als huidtherapeut aangesloten bij schoonheidsinstituut annevanaken. Naast de cosmedische behandelingen, huid verbeterende behandelingen en acnebehandelingen ben ik er ook voor de medische kant van het vak, zoals bijvoorbeeld, laser ontharen,  oedeem- en littekentherapie. Ontmoet Janneke.