droge huid of eczeem

Droge huid of eczeem

Tegen een droge huid of eczeem

Een droge huid of eczeem is erg vervelend. Droogheid wordt vaak gevolgd door roodheid, jeuk en soms zelfs blaren. Het kan zich voordoen op het gehele lichaam, maar heeft vaak een voorkeur voor plekken waar vocht zich verzamelt. Een droge huid of eczeem, twee uiteenlopende aandoeningen met veel overeenkomsten.

Acne

Tegen acne

Een van de meest bekende huidaandoeningen is acne, een vervelende aandoening die vaak opduikt op de meest zichtbare plekken. Acne is een ontsteking op de huid, dit uit zich in pukkels, puisten, mee-eters, rode vlekken of huidschilfers. Vaak gaat het gepaard met een overgevoelige en snel geïrriteerde huid.

acne
couperose

Couperose

Tegen couperose

Een toename van rode haar- en bloedvaatjes in het gezicht, oftewel couperose, wordt als cosmetisch storend ervaren. Een dunne huid, overmatig zonnen of erfelijkheid kunnen een basis bieden voor deze huidaandoening. Soms is couperose een gevolg van rosacea, maar in veel gevallen treedt het ook spontaan op. Onze Diolite-laser biedt u een passende oplossing en is bij de eerste behandeling al effectief.

Rosacea

Tegen rosacea

Rosacea is een algemeen voorkomende huidaandoening welke te herkennen is aan een roodheid in het gezicht. Vaak gaat rosacea gepaard met puistjes waardoor de aandoening ook bekend staat als acne rosacea. De aandoening kan worden ingedeeld in drie stadiums. In het eerste stadium van rosacea resulteert de aandoening in prikkelde, soms pijnlijke sensaties in het gezicht.

rosacea

Pigmentvlekken

Tegen pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn een veel voorkomende huidaandoening die meestal ongevaarlijk, maar wel ontsierend kunnen zijn. Er zijn verschillende soorten pigmentvlekken zoals; ouderdoms- of levervlekken, een zwangerschapsmasker, pigmentvlekken die ontstaan na eczeem, acne of littekens. Deze ontstaan door bijvoorbeeld een verstoring in de hormoonhuishouding, te veel aan zonlicht , een beschadiging of verstoring van de pigmentcellen. Met de MeLine behandeling is het mogelijk de pigmentvlekken te verminderen of zelfs helemaal weg te krijgen. Wanneer u voor deze problemen behandeld wilt worden stellen wij samen met u een persoonlijk behandelplan op waarin behandelingen, producten en adviezen voor u meegenomen worden.